Catering i Randers

Bestil catering i Randers til din næste fest

Vil du kunne koncentrere dig om dine gæster og nyde din kommende fest, skal du booke catering i Randers. Står du selv for at lave festmaden, skal du bruge flere dage på forberedelserne, og du kommer til stå i køkkenet til din fest. 

Det er nemt og enkelt at bestille din mad, så den kan afhentes før festen, når det passer dig.

Undgå madspild, og slip for at betale ekstra til festmaden

Har du før lavet mad til en fest, ved du alt om, hvor svært det er at vurdere, hvor mange råvarer der skal indkøbes til madlavningen. Når du bestiller catering i Randers, laves din festmenu af en professionel kok, der har erfaring med at indkøbe friske råvarer i større partier. 

Et cateringfirma har samarbejdsaftaler med leverandører, og derfor kan de opnå lavere priser på indkøb, end du som privatperson kan få. Som kunde kan du se frem til en bedre pris pr. kuvert – og du kan ikke mindst nyde din tid før og under festen med hygge og samvær i festlokalet fremfor i køkkenet.

Så let kan du bestille den perfekte festmenu online

På nettet kan du få et godt overblik over de forskellige festmenuer, der er at vælge imellem. Der er både kolde og varme anretninger, og du kan selv bestemme hvor mange kuverter, der skal laves. Du kan bruge denne guide, når du skal bestille catering fra Randers:

  • Vælg ønsket menu
  • Angiv antal kuverter
  • Oplys dato og tidspunkt for afhentning af mad
  • Gennemfør bestillingen

Den store fordel ved at booke catering i Randers er fleksibiliteten. Uanset om du er bosat i Aalborg eller Hobro, kan du gøre brug af cateringfirmaet. Randers ligger tæt forbundet med Nordjylland, så du kan være i Støvring, Skørping eller Aars på under 1 time. 

Kontakt os