Om os

Historien om Esja

Vi startede som en bistro i Hobro i august 2022. Ægteparret Geir og Elin er stiftere og indehavere. Bistroen fik fra starten stor opmærksomhed og blev taget godt imod i den dejlige by, Hobro. Vi importerer kvalitetstorsk fra Island og har stort fokus på kvalitetsråvarer til billige priser. Geir og Elin har lavet et menukort med lækre retter, som ikke findes andre steder.

Alt fra bunden. Vi laver vores saucer, dips, dej og suppe fra bunden. Vores fleste sauces er veganske.

“En bistro med islandsk twist” blev der skrevet om os i lokalavisen i Hobro. Beboerne i Hobro kaldte os “Islandskebaren”. Bistroen tilbyder et rigeligt sortiment af islandske drikkevarer, sodavand, danskvand og øl. I udviklingen af menukortet lavede vi Steikarloka, som betyder luksusudgave af sandwich. Steikarloka er vældig populær, og en af dem, “Surf N Turf,” blev valgt som Hobros “must-have ret” i en undersøgelse lavet af Radio Nordjyske og Himmerland li her.nu. I februar 2023 begyndte vi at lave partyplatter til fester. Maden er egnet til ud af huset til fester, konfirmationer, personalemøder og andre sammenkomster. Skulle du holde et fest og overvejer at købe mad fra os, inviterer vi jer til at komme forbi og smage forskellige retter så du sikrer det rigtige valg til din fest.

Vær velkomne i vores hyggelige lokaler i Spentrup og Hobro. 

Esja Bistro åbner i Aalborg i april 2024. I nyt streetfood i Friis centret har Esja Bistro sikret en bod, vor vi vil primært tilbyde fiske og veganske retter.

Kontakt os