Gavekort

Esja Bistro

Lorem ipsum dolor sit amet, qui ne primis reprimique

Vi startede som Bistro i Hobro i august 2022. Ægteparret Geir og Elin er stiftere og indehavere. Bistroen fik fra starten stor opmærksomhed og var taget godt imod i den dejlige by Hobro. Vi importerer kvalitets torsk fra Island, og vi har stort fokus på kvalitets råvarer. Geir og Elin havde lavet et menukort med lækre retter, som ikke findes andre steder.

En Bistro med islandsk twist blev skrevet om os i lokalavisen i Hobro. Beboer i Hobro kaldte os Islandske Baren. Bistroen tilbudte rigeligt sortiment i islandske drikkevarer, sodavand, danskvand og øl.

I udviklingen af menukortet, lavede vi Steikarloka, som betyder luxus udgave af sandwhich. Steikarloka er vældig populære, og en af dem “Surf N Turf” var valgt som Hobros must have ret i undersøgelse lavet af Radio Nordjyske og Himmerland li her.nu. I Februar måned 2023, startede vi at lave party platter til fester. Mad ud af huset, egnet til fester, konfirmationer, personalemøder og andet sammenkomst. Ikke inden så længe havde vi besluttet at det er netop det vi gerne vil med virksomheden. Nu hedder vi Esja Catering og glæder os til at lave lækker mad til dig.

Kontakt os