Mad til selskaber Randers

Bestil mad til selskaber i Randers

Mangler du mad til en fødselsdagsfest, et jubilæum eller bryllup? Lad os være din faste leverandør af mad til alle dine festlige begivenheder Vi har været én af danskernes foretrukne catering-leverandør i mange år, og vi har glade kunder, der allerede har bestilt mad til selskaber i Randers.

Du kan for eksempel få leveret vores velsmagende mad ud af huset, hvis du bor i Hobro, Støvring, Skørping, Aars eller Aalborg. Vi leverer lækker mad til selskaber i Randers og resten af Nordjylland.

Brunch, frokost og buffet ud af huset

Vi elsker at lave mad til alle former for selskaber. Mangler du en lækker brunch til barnedåben? En farverig frokost til studenterfesten? Eller en storslået buffet med salater, varme retter og dessert? Så er du havnet det rette sted. 

Vores dygtige kokke kan sammensætte retter til enhver anledning. Vi laver festbuffeter, luksusbrunch, tapas, koldt og varmt frokostbord og lækre desserter. Du kan ganske enkelt få alt, hvad du går og drømmer om af mad til selskaber i Randers.

Alt du skal sørge for, er at invitere et godt selskab til festen – så tager vi os af maden. 

Lad os tage køkkentjansen

Vores madglade medarbejdere står klar til at levere maden til enhver festlig begivenhed. Du skal blot bestille den mad, som du foretrækker, og så klarer vi resten, så du kan nyde din fest uden at røre en finger i køkkenet. 

Vi laver alt slags mad til selskaber i Randers, og den sidder lige i skabet hver gang. Hvis festen afholdes i Randers eller omegn, kan vi levere veltilberedt og frisklavet mad til selskaber og festlige arrangementer. 

Skræddersyede løsninger

Skal vi tage hensyn til allergier? Vegetariske diæter? Eller glutenfri kost? Vi kan klare det hele! Vores skræddersyede løsninger kan imødekomme alle behov.

Skriv eller ring til os i dag, og lad os i fællesskab finde den bedste mad-løsning til dit næste selskab.

Kontakt os